Egyptische helende oliën & event

Egyption Healing Event

Een co- creation tussen Hosny en Srivalli in healing service to Isis te verwachten op een later tijdstip. Helaas kon de avond in December niet doorgaan omdat Hosny met spoed naar Egypte teruggeroepen werd. 

Dit wordt een avond waarin je wordt ondergedompelt in de helende energiën uit het Gouden Egypte. Dit om in jou je hoogste potentie hier op aarde wakker te maken/ aan te wakkeren.

Zodat je deze hier en nu kun neerzetten hier op aarde!

Dit gebeurd door jou mee te nemen in helenden bewegingen, te omgeven met geuren, stenen/mineralen, klanken en energie vanuit de Gouden Tijd in Egypte o.l.v Godin Isis.
Er zal ook enige uitleg worden gegeven, kortom een heerlijke helende bewustmakende avond.

In November 2015 hebben we elkaar ontmoet tijdens het festival " I see me in You" , georganiseerd door connecting worlds B1. 

Dit was op de plek van de foto, waar we o.l.v Richard Van Rijswijk een zandcirkel legden in de woestijn achter de grote piramide.

Eigenlijk was het de bedoeling dat wij middels dit patroon, met de groep die daar was, een poort mochten activeren, die al eonen geleden in een andere eerdere dimensie genoemd  " het Gouden Egypte" , gecreëerd was, waarschijnlijk mede door ons allen.

Nu was het de tijd om deze interdimentionale poort te openen en te linken aan allerlei krachtplekken op de wereld, zoals the big Island van Hawaï, Mount Shasta, de piramide van Bosnie, en de nog te ontdekken piramides in China,aan Paaseiland, Cornwall, Ireland Etc....en in de hemel; Venus, Sirius, Arcturius, Central Sun, en vele vele tussen onnoembare dimensies ...

Onze co-creatie, ook van de zandcirkel, zit in de Egyptische oliën, die hier ook te koop zijn en mijn geintergreerde energie uit Egypte zit in de Anch- en Isis healing...


ISIS HEALING & ANCH HEALING & HEALING VAN HOSNY IS OOK MOGELIJK!

 

De volgende hartopenende Egypte reis naar de Piramiden wordt volgend voorjaar verwacht. Geef je emailadres door, zodat ik je op de hoogte kan houden!

Hier

Helende Egyptische Oliën kopen?

Inmiddels zijn er verschillende helende oliën in ons samenzijn in Mei 2016 ontstaan in de serie: Uit het Gouden Egypte, met de volgende namen:

Anch-healing oil: Lost blokkades op en laat je energie weer helemaal stromen. Kan tot in vorige generaties opschonen.

Isis-healing oil: Pure stromende Liefde, laat alle kwaliteiten van het hart openen.

Osiris- healing oil : Voor diepe meditatie en ontmoeten van wezensdelen die in het licht mogen komen.

Horus-healing oil: Helpt bij het verwezenlijken van je essentie

Hathor- healing oil: Laat je creativiteit stromen en bevorderd het genieten

Piramide-healing oil: Super aardend & Incarnerend

Sun Ra healing oil: Verlicht met vele kwaliteiten licht van onze centrale zon

Opgeladen op krachtplekken in Egypte en gevuld met de intenties van Eenheid, Licht en Liefde, tijdens Dru Yoga/Meditatie en Klanken.

Ze zijn verkrijgbaar in flesjes van 10, 30 of 50 ml voor respectievelijk €11,00, €33,00 of €55,00 en in een spray van 100 ml. Voor €15,00. En thuis te gebruiken, slechts 1 druppel heeft al ongelofelijk intense uitwerking en ze ruiken heerlijk!

De basis is puur natuur, van bloemen zoals roos en lotus, stoffen als amber en patchouilli uit de oase van Siwa.

Deze oliën kunnen ook opgestuurd worden.

Srivalli in de woestijn
Hosny op zijn dakterras