Spirituele 9/10 daagse-reis naar het "gouden" Egypte

Sfinx en grote piramide in Gizeh

Spirituele reis naar de piramides en woestijn van Egypte

We reizen in Oktober 2019                             

Help yourselve remember

De 9/10 daagse transformatie/bekrachtigings reis naar het "gouden" Egypte ziet er zo uit:

We bezoeken energetische "hotspots" en zullen daar waar het kan en gewenst is deze dieper op ons laten inwerken dmv het beleven van oeroude rituelen & healing vanuit het  Gouden Egypte.  Als je er open voor staat, kan er veel transformatie en bekrachtiging plaatsvinden. We doen zelfonderzoek naar onze schaduw en licht kanten met o.a de vloeiende bewegingen uit de Dru Yoga, Meditatie en ademhalingsoefeningen uit o.a het Soefisme. Enkel genieten van deze bijzonder plekken mag natuurlijk ook! We slapen ook 2 nachten in de woestijn onder de sterren!

Data: vr. 18 oktober - za.26 oktober 2019

Vrijdag:Reisdag en zonsondergang bekijken op het Gizeh plateau en lichtshow piramides.

Zaterdag:
De eerste piramides ervaren op het Sakkara terrein, waaronder de trap-piramide van Djoser ( 3de dynasty) incl. healing op het tempel terrein

Zondag:Dashur piramides met hart meditatie in de Rode Piramide en de                               zonnegroet doen in de woestijn bij zonsopkomst of ondergang

Maandag, dinsdag en woensdag: magische woestijn dagen & nachten!!!

Zijn we onderweg in de woestijn naar de Baharia Oasis, waar we ons ritueel gaan zuiveren in warmwaterbronnen. We zullen ook een dag grotendeels stilte inlassen om onze 'zwarte" en "witte" kant te onderzoeken in de zwarte en witte woestijn en in balans te brengen, middels energie bewegingen uit de dru yoga, coaching en meditatie. We zullen ook yoga nidra doen voor het slapen in de woestijn.
Extra mogelijkheid: Op de weg terug langs het museum in de vallei met de gouden mummies!

Donderdag: Het bezoek aan sfinx en grote piramide van Cheops en evt, de kleinere piramides van Chefren en Mycerinos. We zullen mediteren om ons dieper te verbinden met de grote kosmische energieën die via deze plek äarden" en doen we lichtwerk. Extra mogelijkheid: met paard en wagen rond de piramides.
We gaan ook op
 een kameel de woestijn in om de eeuwenoude traditie van zandhealing te ontvangen. 

Vrijdag: verhuizen we naar Cairo voor een moskeëntour in the old town en gaan we naar de old citadel met schuilplek, nu een kerk, van Maria, Jozef en baby Jezus.

's Avonds in overleg extra bij te boeken: diner op boot over de nijl met buikdanseressen of een zeer aan te raden derwish-dans op toplocatie.

Zo eren we alle religies.

Zaterdag: bezoek aan het beroemde Egyptische museum met de schatten van Toetanchamon..........aansluitend terugvlucht naar Nederland.

Evt. kom je eerder en blijf je nog tot zondag......dat kan ik allemaal regelen voor je.

Prijs:  €999,00 excl. de vliegreis en transfer van vliegveld naar /van locatie. En extra excursies. Ik help je graag.

Wat krijg je hiervoor:

  • 10 dgn de transformerende energieën van Egypte opdoen op krachtplekken, je laven aan eeuwenoude rituelen en healing.
  • professionele spirituele begeleiding, rituelen en healingen.
  • nederlands/engels sprekende begeleiding en egyptische gids
  • alle overnachtingen incl. ontbijt
  • tijdens de woestijndagen: alle vervoer, onderdak, eten en drinken
  • alle excursies, incl. vervoer, entree en fooi voor de gids en hulp bij de extra mogelijkheden
  • Ontspanning en gezelligheid. Egyptische healing ontvangen en leren toepassen.Grotere verbinding met de liefde, wijsheid en vrede in jezelf via je eigen hart. 

 

Voor alle details bel/mail: Srivalli.

Srivalli volgt haar intuitie en heeft sinds haar eerste reis naar egypte in 2000, veel oude kennis mogen activeren in zichzelf en wil dit graag delen met jou.
Sinds 1998 voert ze haar eigen praktijk met spirituele healing, zoals de anch healing die in 2000 tot haar kwam en de Isis healing in 2015. Ze geeft bewustwordings workshops en cursussen, zoals bijv. Devinus Methode, Reiki, Sirius Healing en sinds 2007 is ze daarnaast ook Dru Yoga en Meditatie docente.  Dit wordt alweer haar zesde reis naar dit inspirerende land!
In 2015 ontmoetten Hosny en Srivalli elkaar weer tijdens een spiritueel weekend op het Gizeh plateau. Deze "oil -man" die met de geur en kracht van etherische olieen werkt and healer zal haar bijstaan en is onze gids. 

We logeren op het Gizeh plateau op loopafstand van de grote piramide, die we vanuit daar al kunnen zien! We hebben ons eigen privé onderkomen met huiskamer, twee slaapkamers, douches en keuken, geschikt voor 6-8 mensen. In de woestijn slapen we in tenten en in Caïro logeren we in een hotel. 

Naast dat er veel voor je geregeld wordt, is eigen inbreng mogenlijk en zal er genoeg vrije tijd overblijven om tot rust te komen, je eigen potje te koken of uit eten te gaan en na te genieten van alle opgedane ervaringen.

De vliegreis wordt zelf geboekt, ik kan het ook voor je doen. Er is altijd de mogelijkheid eerder te komen of langer te blijven.

Graag overleg voor het boeken van vlucht met ophaalservice. En je regelt zelf je verzekering. 

NB : Fijn als we op basis van vriendelijkheid en gelijkwaardigheid met elkaar kunnen omgaan. Je bent natuurlijk ten alle tijde verantwoordelijk voor jezelf.
Ik hoop ook op een zekere flexibiliteit van jou. Het zou kunnen dat ik me niet helemaal aan het dagprogramma kan houden
 omdat me dat afgeraden wordt of het energetisch beter past het anders te doen. Mijn intentie is steeds afgestemd te handelen vanuit het geheel

Opgave graag voor 1 september : centrumdeanch@gmail.com
Of bel: 06-43077277
Graag je nummer en naam inspreken, als ik niet opneem: dan bel ik je terug!

 

Dive into the mystery of who you realy are

And Live in wonder of being the best in you