Reis naar Luxor, Dendera en Abydos Egypte april 2020

The Memnon Kolossen met de luchtbalonnen in de vroege ochtend

Spirituele reis naar Luxor, Egypte, in april 2020

 

Ga je mee en kom in je Gouden Koninklijke Zelf,
op deze tempelreis naar de oude hoofdstad Mephis van Egypte in Luxor?!  

 

 

                       

 

Deze reis is helaas uitgesteld

Wil je op de hoogte gehouden worden? Let me know here

Een echte koning/koningin is nobel, bewust van zichzelf en dienstbaar aan het geheel

 

We beginnen de dag met  en ademhalingsoefeningen en meditatie en sluiten 'm steeds af op het dakterras in de zonsondergang met de vloeiende bewegingen uit de Dru Yoga of een ontspanningssessie om alle opgedane ervaringen van de ochtend een plekje te laten krijgen in ons lijf. Daarna vrij om je eigen potje te koken of samen uit eten te gaan. We zullen regelmatig via een hartscirkel delen. Je hoeft niet mee te doen...het is aan jou.

Dag 1:Vliegen van Amsterdam naar Luxor of Hurgaddha, transfer naar het appartement of hotel, waar we beginnen met de hartcirkel.

Dag 2: Bezoek aan de tempel van Hatshepsut, een vrouwelijke farao uit de 18de                 dynasty.

Dag 3: Bezoek aan de grootse tempel van Karnak, het grootste tempelcomplex uit                de geschiedenis.Er is gebouwd door verschillende farao's  aan een tempel voor Amon-Re, Moet, Montu en Aton. Er is ook een heilig meer en je vind er twee obelisken. Maar eerst brengen we een bezoek aan Sechmet, in haarkleine tempel....

Dag 4: 'sochtends even pauze, na de yoga en in de zonsondergang een tochtje in een felukka op de Nijl, gezamelijk eten en sAvonds naar de tempel van Luxor, dat vroeger Thebe heette, en is geweidt aan de triade Amon, Moet en Chonsoe. Het ligt er 'savonds prachtig verlicht bij. 

Dag 5:  Gaan we op o.a op bezoek bij Toetanchamon in zijn graf in het dal van de
             
koningen en bij Nefertari, lievelingsvrouw van Ramses, die een                       gelijkwaardige functie bekleede aan haar man als opperpriesteres van Amon. 

Dag 6:  Deir-el-Medina het dorp waar de werkers van de graftombes leefden en                    Hathor zeer werd vereerd, verdiend ook een bezoek evenals Medinet Habu een tempel waar werd geheelt. Onderweg komen we de Memnonkolossen tegen, de enorme 18 meter hoge              wachters, die de ingang bewaken van de enorme grotendeels  vergane graftempel van Amenhotep III, die ook aan de tempel van Karnak werkte. 

Dag 7:  Een dagtrip naar de kleurrijke imposante tempel van Hathor in Dendera, waar de liefdescultus was en er een astrologische schijf is te vinden aan het plafond en slapen we in Abydos in "the house of Lights"
           

Dag 8: Abydos tempel van Seti I, met het Osirion waar de flower of life op de muren te zien is, staat dan nog op ons  lijstje...mijn gevoel zegt, dat hier poorten naar het universum zijn, waardoorheen je kunt tijdreizen....Van deze tempel maakte Omm Sety haar levenswerk. Deze opmerkelijke vrouw had een liefdesrelatie met Seti I die de dood oversteeg en gedurende haar leven nog dagelijks oude egyptische erediensten uitvoerde en veel in kaart heeft gebracht. Iets verderop ligt nog de tempel van Ramses de 2de, zoon van Sety.

Dag 9:  Transfer naar Luxor of Hurgghadda & terugvlucht naar Amsterdam. Of je plakt er nog een weekje strand aan vast....

 Programma is onder voorbehoud en kan ter plekke anders ingericht worden, naar behoefte. Al deze onderdelen blijven wel bewaard.

In Luxor hebben we een heerlijk ruim appartement(en) ter beschikking, van alle gemakken voorzien en een heerlijk dakterras vd Dru Yoga, de yoga van het hart, met uitzicht op de tempel van Hatshepsut. Zonnen kun je hier natuurlijk ook, als je terug bent gekomen van de gezamelijke excursie, want smiddags zijn we over het algemeen vrij. Lekker over de markt slenteren van de Souk kan natuurlijk ook.

Data: 17/18 April - 25/26 April of 24/25april -2/3 mei , maar wil je eerder komen of later vertrekken, dan kan dat ook. Ik regel het graag voor je.

Prijs: €999,99 excl. vlucht, visum ter plekke te regelen, transfer van en naar het vliegveld en reisverzekering. Ik kan de vlucht en transfer voor je regelen voor een kleine meerprijs

Wat krijg je hiervoor:

 • 8 dgn de transformerende energieën van Egypte opdoen op krachtplekken.
 • professionele spirituele begeleiding o.a bijna iedere ochtend/avond pranayama en meditatie en heerlijke dru yoga sessie incl. ontspanning in de zonsondergang op het dakterras op basis van vrijwilligheid. We zullen dagelijkse deelrondes hebben. Heb je extra aandacht nodig voor jouw proces; dan krijg je die. 
 • nederlands/engels/egyptisch sprekende begeleiding. 
 • alle overnachtingen in ruim appartement voorzien van huiskamer, keuken en badkamer incl. ontbijt. gedeelde kamers of voor een kleine meerprijs jouw eigen kamer.
  Voorzien van Airco en Wifi
 • alle excursies, incl. vervoer, entree en fooi voor de gids en hulp bij de extra mogelijkheden
 • Ontspanning en gezelligheid. Grotere verbinding met de liefde, wijsheid en vrede in jezelf via je eigen hart. 

 Extra mogelijkheden:

 • ballon vaart over het Nijldal en de vallei van de koningen/koninginnen.
 • foto's van belangrijke momenten indien gewenst door proffesioneel awardwinning fotograaf Ahmed Yousry Mahfouz
 • persoonlijk zieleportret door proffesioneel awardwinning fotograaf, zie website hieronder vermeld. 
 • het Rammeseum, tempel van ramses
 • bezoek aan albast of papyrus werkplaats/museum.
 • Luxor museum met graffondsten en andere vondsten. 
 • mummification museum Luxor
 • tochtje op een kameel of paardrijden.
 • vaartochtjes op de Nijl.

Voor alle details bel/mail: Srivalli.

Srivalli volgt haar intuitie en heeft sinds haar eerste reis naar egypte in 2000, veel oude kennis mogen activeren in zichzelf en wil dit graag delen met jou.
Sinds 1998 voert ze haar eigen praktijk met spirituele healing, zoals de anch healing die in 2000 tot haar kwam en de Isis healing in 2015. Ze geeft bewustwordings workshops en cursussen, zoals bijv. Devinus Methode, Reiki, Sirius Healing en sinds 2007 is ze daarnaast ook Dru Yoga en Meditatie docente.  Dit wordt alweer haar zevende reis naar dit inspirerende land!
In 2015 ontmoetten Ahmed Yousry en Srivalli elkaar tijdens een spiritueel weekend op het Gizeh plateau. Sindsdien zijn ze bevriend. Ahmed Yousry zal Srivalli ondersteunen en de fotografie voor zn rekening nemen ( waar gewenst is) en het is fijn om een egyptische gastheer erbij te hebben, die de gewoontes van het land kent en de taal spreekt. Hij kan ook een persoonlijke fotosessie met je doen op een plek die voor jou als waardevol wordt beleefd. De meeste foto's op deze pagina, zijn door hem gemaakt.

We logeren dicht bij de Nijl en hebben ons eigen grote luxe appartementen met huiskamer, gedeelde slaapkamers, badkamer en keuken, balcons of tuin geschikt voor 4- 6 mensen. Je kunt ook vrij gebruik maken van de dakterrassen. Desgewenst kun je ook je eigen slaapkamer of appartement krijgen tegen een kleine meerprijs.

Naast dat er veel voor je geregeld wordt, is eigen inbreng mogenlijk en zal er genoeg vrije tijd overblijven om tot rust te komen, je eigen potje te koken of juist gezamelijk uit eten te gaan en na te genieten van alle opgedane ervaringen.

Graag overleg voor het boeken van vlucht met ophaalservice. En je regelt zelf je verzekering. 

NB : Fijn als we op basis van vriendelijkheid en gelijkwaardigheid met elkaar kunnen omgaan. Je bent natuurlijk ten alle tijde verantwoordelijk voor jezelf.
Ik hoop ook op een zekere flexibiliteit van jou. De uiteindelijke vertrekdatum, wordt in overleg met jou geregeld. Het zou kunnen dat ik me niet helemaal aan het dagprogramma kan houden
 omdat me dat afgeraden wordt of het energetisch beter past het anders te doen. Mijn intentie is steeds afgestemd te handelen vanuit het geheel

Opgave uiterlijk voor 1 Maart : centrumdeanch@gmail.com 
Of bel: 06-43077277
Graag je nummer en naam inspreken, als ik niet op neem: dan kan ik je terug bellen!

Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden ...contact me dan. Je kunt hier ook je email droppen ivm de nieuwsbrief tzt. Je bent van harte welkom! Hartegroet, Srivalli.  Er is nog plek.

tempel van Hatshepsut
In het dal vd koningen
tempel van Moet

foto's: https://www.facebook.com/AYMphotography/