adresgegevens

Anch-Bron van Levensenergie, voorheen Centrum de Anch

 KvK:01154061 
BTW ID NL001435374B70

Steenbakkerij 15

                     9951KA Winsum, Groningen

06-43077277

mail: centrumdeanch@gmail.com

 Srivalli Veltjen

 


Ik ben een weekje er tussen uit van 18-7 t/m 25/7

Daarna zijn individuele consulten weer mogenlijk volgens de regels van het RIVM . Zelfs Reiki en massage kunnen weer. Zie hier. So call me if you need me!

Afstandsbehandelingen met Reiki en Sirius energie kunnen ook altijd. En als je liever online coaching krijgt kan dat ook via skype, of Whatsapp of messenger-camera.

 

Reiki I eind juli, dus als je mee wilt doen: geef je dan even op.

 

Voor mijn yoga en andere cursussen kijk op de agenda van www.druyogameditatie.nl

 

Mijn praktijk, vlakbij station Winsum, gelegen op 15 minuten rijden ten noorden van Groningen, is momenteel iedere dag open. In overleg zijn behandelingen ook 'savonds of in het weekend mogelijk. Op de andere dagen geef ik overdag en savonds dru yoga & meditatieles.

 

Behandelingen zijn ook mogelijk bij u thuis of op een plek in Groningen dichtbij het station, dan komen er wel extra kosten bij, zie de tarievenlijst. 

 

Of de behandelwijze van de Bron van Levensenergie jou past, kun je even bellen voor advies of een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende kennismaking.

Natuurlijk blijft datgene wat gedeeld wordt, onder ons. Ik geef ook geen gegevens aan derden. Zie privacy beleid. U kunt ten alle tijden uw gegevens inzien, als u dat wenst.

Hartegroeten van Srivalli Veltjen.