adresgegevens

 

Anch-Bron van Levensenergie, voorheen Centrum de Anch

 KvK:01154061 
BTW ID NL001435374B70

 

 

 

 Steenbakkerij 15

                     9951KA Winsum, Groningen

                  Iban: Nl 57 ASNB 0942 5292 51

mail: centrumdeanch@gmail.com Srivalli Veltjen 06-43077277
begeleiding, zorg , healing, yoga, meditatie

Tom Veltjen 06-24890569

astrologie, massage en

 verlichteportretten@gmail.com

 

 


Individuele consulten zijn weer mogenlijk volgens de regels van het RIVM. Maar als u zich prettiger voelt bij online of telefonisch of buiten, dan is dat bij verschillende sessies ook mogenlijk  Zie hier.  So call us if you need us! Ook als je twijfelt, bel gerust.
Bij PGB in de thuissituatie gebruiken we mondkapjes of een gezichtsscherm in overleg.

Afstandsbehandelingen met Reiki en Sirius energie kunnen altijd. Zelfs inwijdingen kunnen op afstand! En als je liever online coaching of een Astrologie gesprek krijgt, dan kan dat ook via skype, of Whatsapp of messenger-camera.

 

Onze praktijk, vlakbij station Winsum, gelegen op 15 minuten rijden ten noorden van Groningen, is momenteel iedere dag open. In overleg zijn behandelingen ook 'savonds of in het weekend mogelijk. 

Verschillende behandelingen zijn ook mogelijk, online! En zodra het weer mag, of bij u thuis, al komen er wel extra kosten bij, zie de tarievenlijst. 

Of de behandelwijze van de Bron van Levensenergie jou past, kun je even bellen voor advies of een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende kennismaking, live, telefonisch of online. Als u uw naam en nummer inspreekt, wordt u zeker terug gebelt!

Natuurlijk blijft datgene wat gedeeld wordt, onder ons. Wij geven ook geen gegevens aan derden. Zie privacy beleid. U kunt ten alle tijden uw gegevens inzien, als u dat wenst.

           Hartegroeten van Srivalli en Tom Veltjen.