Sirius Energie Methode

Sirius

Sirius is niet alleen een helder ster, maar een heel sterrenstelsel. Zij zijn onze buren in de kosmos. Sinds 21-12-2012 is dit sterrenstelsel weer in onze invloedsfeer gekomen. Haar lichtkracht is 10 maal sterker dan onze zon. 

Zonder zon geen leven hier op aarde, haar licht brengt niet alleen energie en warmte, maar ook bewustzijn. Dan kun je je misschien voorstellen dat de Sirius Energie ons de komende jaren veel gaat brengen. De bewustzijnshift Is gaande! En zijn ons aan het bevrijden van alle onnodige ballast en beprekingen die we onszelf hebben opgelegt en die ons zijn opgelegt door de maatschappij waarin we leven. 

Wij zijn bedoelt om vrij, vanuit onze stralende authentieke kracht te leven. Deze Energie helpt ons hierbij!

Het Sirius Stelsel bestaat uit Sirius A en een veel kleinere maan; Sirius B genoemd. Recent werd er nog een derde planeet ontdekt, Sirius C, maar die is vanuit ons perspectief niet te zien, maar wel op te merken in het electromagnetische veld dat wordt geproduceert.

Mocht je willen ervaren wat deze energie voor jou kan betekenen: stuur me dan een mailtje met je naam en waarvoor je de energie wilt ontvangen en ik neem je op in mijn dagelijkse routine. contact