Sirius Energie Methode

Sirius Energie Methode Workshop

De Sirius Energie Methode Workshop is een manier om je aan te sluiten op deze oeroude energie, zodat je er mee kan werken. Het is verassend eenvoudig. Zo eenvoudig dat het moeilijk te geloven is dat deze energie zo snel, doeltreffend kan werken!
In hooguit 1-3 minuten heb je een healing gegeven aan jezelf of een anderen, of zelfs aan hele groepen of gebieden. Dat maakt het echt tot de energie van de nieuwe tijd!
Deze helende, inzichtgevende energie behandeling duurt zo kort: hoe kun je daar nu geld voor vragen...?
In 2012 kwam deze energie naar Bert van Beek en hij heeft dit uitgewerkt tot de Sirius Energie Methode Workshop, zoals die nu gegeven wordt overal in Nederland en ook in het buitenland. 
Mocht je ook deze energie methode tot je beschikking krijgen; mail me, sms of App. Wil je deze workshop ook geven? Volg dan eerst deze workshop en ik laat je weten hoe het verder gaat.

Ik kan ook een workshop bij jou thuis geven:

Als jij 10 mensen vind die deze workshop á €35,00 willen ontvangen: neem dan contact met me op. Jij krijgt de workshop dan gratis en maak ook jij, voor de rest van je leven gebruik van deze krachtige, heldere, snelwerkende, doeltreffende energie.

Winsum: Centrum de Anch.
Je geeft je hier op. Of bel voor info met Srivalli: 06-43077277