Egyptische Healing door Hosny

EGYPTISCHE HEALING DOOR HOSNY

Hosny was helaas niet in de gelegenheid persoonlijk aanwezig te zijn om in december 2016 om Egyptische Healingen in mijn praktijk te verzorgen.

Vandaar deze mogelijkheid via Skype of Messenger
Je kunt een afstandshealing met hem boeken via mij 
Srivalli Veltjen: 06-43077277 of via een persoonlijk berichtje via facebook. Anytime, anywhere! Een kennismakingshealing krijg je nu voor €40,00.

Dit doet hij middels een beroep te doen op de helende kracht van Godin Isis en middels stenen uit de woestijn en helende welriekende Oliën, die gemaakt zijn van puur natuur en een beetje extra, zie verderop in Egyptische Healing
Hosny is an selfmade man, die al jaren als the oilman, bekend staat om zijn helende oliën en de oeroude "techniek" van zandheling in de woestijn. Een groot heler die in jou precies datgene aan kan raken, wat nodig is om je meer in je kracht te zetten. Zijn praktijk bevind op 10 min. lopen van de grote piramide.

OVER HEALING:

Het begrip healing, is in zijn begrip, evanals in mijn begrip, hetvolgende: je hebt alles wat je nodig hebt reeds in je om je leven tot een succes te maken. Er kunnen verstorende invloeden zijn, waarom dit niet helemaal uit de verf komt, als het ware. Om deze verstoringen weg te nemen is soms healing/bewustwording en hulp uit andere dimesies van ZIJN welkom. Zo wordt je weer één geheel, HEEL dus.
En aangezien alles één is in energie, kunnen we ook op afstand werken. 

LOGEES:

Hosny heeft inmiddels mooie accomodatie te huur vlakbij de Piramides.

Twee kamers met uitzicht op de grote piramide en een geweldige ruimte voor twee/drie mensen incl. keuken en douche te huur.

Ontbijt en avondeten, kan geregelt worden, excursies en healing op aanvraag, want Hosny is ook een goede gids. En via mij voor een vriendenprijsje.

Hosny op het dakterras van zijn praktijk in Gizah