Healing the Heart in Egypt

Healing the Heart Retrait in Egypt

Healing the heart Retraite in Egypte bij de piramides v Dashur vlakbij Cairo

Dit is een co-creatie van dr.Ute Devika Meinel en Sri Valli Veltjen in Egypte.

Twee ervaren yogaleraressen, coaches en Reiki masters komen samen, van verschillende delen van de wereld om jullie een speciaal weekend aan te bieden in een prachtige setting vlakbij de piramides van Dashur bij Cairo in de buurt.

VAN DONDERDAG 20 APRIL - ZATERDAG 22 APRIL 2017

THUISKOMEN IN JE HART. HET HELEN WAAR DAT NODIG IS MET VERSCHILLENDE EFFECTIEVE METHODEN, IN EEN SPROOKJESACHTIGE SETTING MET PALMBOMEN EN UITZICHT OP EEUWENOUDE PIRAMIDES!

In dit relax weekend kun je ervaren hoe je effectief stress kunt loslaten, door je hart ritme te veranderen. Hoe je je levenskracht kan opladen door op reseach gebaseerde methoden toe te passen, die wetenschappelijk onderzocht zijn door het HearthMath Institute in California.

Je zal de positieve effecten ervaren van twee nieuwe vormen van yoga: Lachyoga en Dru Yoga, ook wel de yoga van het hart genoemd. Dit is een zachte vorm van yoga, die iedereen moeiteloos mee kan doen. Het zal je helpen te ontspannen en stres los te laten op alle niveaus van zijn. Dit gebeurd vanzelf door gebruik te maken van de vloeiende bewegingen op de adem, soms aangevuld met mudra's, meditaties, visualisaties en affirmaties. Als de energie eenmaal in beweging is, kunnen we deze gaan richten op persoonlijke doelen.

Lachyoga brengt je in contact met de speelsheid van je innerlijk kind en de vreugde van je hart.
Het veranderd in slechts een paar minuten de biochemische toestand in je hersenen en geeft je een relaxt en happy gevoel.

We kunnen Reiki toepassen om de heling te geven die nodig kan zijn. Reiki is van oorsprong een natuurlijke helingstechniek, ontwikkelt door dr.Usui uit Japan , die diepe ontspanning te weeg brengt op fysieke, energetische, emotionele, mentale als ook op spiritueel niveau. Dit kan dmv handoplegging, maar ook op afstand worden toegepast.

We zullen beginnen om het lichaam voor te bereiden door het losmaken van gewrichten en het opwarmen van spieren, het maken van vloeiende beweegingsreeksen waar de Dru Yoga zo geliefd om is, lachoefeningen toepassen en iedere sessie eindigen in diepe ontspanning. 
We zullen ook mediteren om meer bewustzijn te creëren en dieper contact te maken met ons hart .
Daarnaast hebben we voldoende vrije tijd hebben om echt te ontspannen en alles te laten rusten en "in te klinken". 

WEES WELKOM OM ECHT TE ONTSPANNEN EN CONTACT TE MAKEN MET DE KWALITEITEN VAN JE HART, ZOALS LIEFDE, WIJSHEID,HARMONY, VREUGDE EN VREDE

GUN JEZELF EEN FANTASTISCHE TRANSFORMERENDE ERVARING DIE JOU IN JE KRACHT ZET EN DOET STRALEN!

Contributie: €222,00 inclusief alle proffesionele begeleiding en healing en workshops, in het engels. 
Accomodatie voor twee nachten op een gedeelde kamer met eigen badkamer. Volledig verzorgt met ontbijt en heerlijke gezonde gerechten. Meer dan genoeg thee en koffiepauzes. Fruit en koekjes.
Eenpersoonskamer kan worden verzorgt voor een meerprijs.


EXTRA TRIPS KUNNEN WORDEN VERZORGD:

Voor deelnemers uit Nederland, kunnen extra trips worden verzorgt met Nederlandse begeleiding op zondag.

We kunnen een excursie organiseren naar de piramides van Dashur en de hartopenende energieén van de zogenoemde Rode Piramide, aan den lijve ervaren! We kunnen dan doorrijden naar de Grote Piramide en de Sfinx. Desgewenst deze trip aanvullen met een etentje en healing bij Hosny and family. Of vervoer regelen richting het vliegveld.

We raden je aan het weekend te beginnen op donderdag overdag met een bezoek aan o.a de schatten van ToetAnchAmon in het Cairio museum. En we kunnen ervoor zorgen dat er transport klaarstaat rond 17.00 voor ons prachtige resort idichtbij de piramides van Dashur.

Zo maak je er een volwaardige reis van!

OVER DE FACILATATORS

DR. UTE DEVIKA MEINEL
Is gepassioneerd om vreugde te brengen aan de harten van mensen. Ze is een proffesioneel en gecertificeert Life Coach en HeartMath trainer en Reiki master die haar eigen praktijk heeft in Cairo. Ze nam deel met haar lachyoga op verschillende bijeenkomsten en festivals van spirituele aard, maar ook geeft ze studenten, advocaten en vrouwen met borstkanker lachyoga en was ze er zelfs onlangs weer mee op de nationale TV!
www.devikacoaching.com
https://www.facebook.com/laughAndThrive/


SRI VALLI VELTJEN
Heeft haar eigen praktijk Centrum de Anch, als begeleider van levensprocessen, heler en lichtwerker, al bijna 20 jaar in Winsum, Groningen. Ze geeft hartstochtelijk Dru Yoga en meditatielessen al meer dan 10 jaar door de hele provincie heen. En organiseerd een veelheid aan workshops en evenementen. 
www.anch-bronvanlevensenergie.nl
www.druyogameditatie.nl
Dit zeggen mensen over Dru Yoga: https://www.youtube.com/watch?v=eQ8hr_G1G3Y

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

bel; 06-43077277