Privacy regelement

Vanaf 25 mei 2018 treed de AVG ( de Algemene Verordening gegevensbescherming) in werking.

Jouw privacy is voor mij heel belangrijk! Dat was het altijd al, maar hieronder even alles duidelijk op een rijtje:

privacybeleid Centrum de Anch- Bron van levensenergie

Jouw persoonlijke gegevens in de vorm van naam, emailadres, telefoonnummer geef je mij, als je mij mailt. In het geval van een kennismakingsgesprek of klantcontact, zal ik nog meer persoonlijke info van jou noteren. Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten waarom ik je om persoonlijke gegevens vraag en waar ik ze voor gebruik. Dat vertel ik je graag, want ik vind het belangrijk hier open over te zijn.

Veiligheid
Alle gegevens die je bij mij achterlaat worden veilig bewaard. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Ik deel jouw gegevens met niemand, simpel weg omdat het vertrouwelijk is wat jij met mij deelt. Ik geef zelfs geen emailadressen door aan derden. Als het nodig is dat ik met anderen of bepaalde instanties jouw informatie moet delen, zal ik je daar eerst toestemming voor vragen. 

Wat doe ik met jouw gegevens?

Ik gebruik de door jou verstrekte, maar ook door mijzelf verzamelde gegevens, voor:

 • Persoonlijk dossier
  Dit is handig voor mij als begeleider, behandelaar, zorgverlener, yoga-lerares om er persoonlijke informatie in terug te vinden die nodig zijn in ons contact en ik heb verslag te leggen voor eventuele instanties die om dit verslag kunnen vragen. 
 • Klantenservice
  Je kunt mij bellen om een vraag te stellen of een e-mail sturen. Om je goed en snel te kunnen helpen bij vragen, kan ik je persoonsgegevens en dossier inzien en maak ik aantekeningen die ik – wanneer nodig – in het persoonlijk dossier bewaar.
 • Nieuwsbrief
  Je kunt je aanmelden voor mijn nieuwsbrief op mijn website. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, tips en acties. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld je dan hier af.
 • Je bestelling leveren
 • Afhankelijk van je bestelling heb ik je naam, e-mail-, post-, factuuradres, betaalgegevens en/of telefoonnummer nodig. Daarmee kan ik je bestelling verzorgen en je op de hoogte houden van de status van je bestelling. 

Bewaartermijn

Ik bewaar jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang de wet dat voorschrijft. 

Wil je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen uit mijn systeem of heb je verder nog vragen?  Stuur mij een e-mail of bel me even.