heling of inspiratie vinden dichtbij de Piramides

Retraite of inspiratie verblijf?

Ben je toe aan even heerlijk niets moeten, enkel ontvangen?

Dan ben je welkom, wanneer het jou past, voor een retraite in 


The Healing House for the Family of Light near the Piramids!

Hier kun je relaxen en tot jezelf komen en/of opladen en  desgewenst verschillende vormen van Healing ondergaan met Hosny El Khattab, de Housekeeper, Gids en healer, of samen met mij ,  in december 2021,  jouw helende plan samenstellen a.d.h van bezoekjes aan plekken waar jij kunt opladen, in de woestijn, in de verschillende piramides en tempels.
behandelingen van Hosny met Egyptische oliën, zandhealing of energetisch: het ligt allemaal binnnen handbereik. Srivalli kan jou Egyptische healingen geven, die ze heeft doorgekregen in Egypte en jou spiritueel begeleiden. Dit kan overigens ook op afstand en online of via WhatsApp camera bijvoorbeeld, want tijd bestaat niet werkelijk and we can connect in this now-moment.

Inspiratie verblijf

Wil jij de tijd nemen om weer contact te maken met je hart en je herinneren wie je werkelijk bent? Ook dan ben je welkom voor een verblijf in dit huis. 

Commited om de wereld een mooiere plek te maken?

Je kunt ook komen om je inspiratie of healing door te geven aan wie is en to the benefit of all.
Geef je cursus of workshop hier en deel je kennis met de family of Light aanwezig op dat moment of degenen die je zelf uitnodigd en meebrengt...

Neem gerust contact met me op als een of ander resoneert.

 Bel; 06-43077277 en spreek in 🙏❤️ Srivalli

opening of the healing House for the Family of Light