Standaard pagina

Wat beweegt Srivalli

Aangenaam!


(Irma) Srivalli Veltjen ben ik.

Irma is de naam die ik kreeg van mijn vader en moeder in 1966, Sri Valli heb ik van God gekregen via een oosterse Meester  Sri Ganapathi Satchid Ananda Swamiji in 1998 en Veltjen is mijn huidige familienaam.  Ik ben nl. getrouwd met Tom Veltjen in 2002 en samen hebben we 2 kinderen. een zoon ( 1991) en een dochter ( 1994). Ik deel mijn inspiraties graag met je op facebook en You Tube! Vanaf 2015 noem ik me graag Srivalli, om me te helpen her-inneren dat ik mijn diepste intentie wil leven. 

 

Ik heb al zo lang ik leef, naar de stem in mijn hart geluisterd en er eindeloos op leren vertrouwen.
Dat bracht mij o.a. als 16 jarige bij de Hathayoga van Osho, toen nog Bhagwan en later ook Tai Chi o.a van Jan Erit de Vries. Later ontving ik teachings en Krya Yoga van Sri Ganapathi SatchitAnanda Swamiji. Heb ook Tri Yoga gedaan, ontwikkelt door kaliji. Na altijd onderweg zijn in allerlei spirituele stromingen, schaduwzijdes verlichtend, zowel in mijzelf als ook in mijn omgeving, in verleden, heden en toekomst, werd de yoga weer op mijn pad gebracht door een weekendje Dru dat ik in de schoot geworpen kreeg! Het gaf mij het gevoel met energie te spelen en eindelijk een manier te hebben gevonden om totaal aanwezig te kunnen ZIJN in het NU. Dit komt, weet ik nu, omdat alle Kosha's, je lagen van bewustzijn, aangesproken worden in deze yogavorm. Ik intergreer deze yoga nu al 22 jaar dagelijks in mijn leven en heb nog een keer zo lang al een spirituele praktijk aan huis, waarin ik ook door contact met mijn klanten nog dagelijks leer.

"to speak, beyond words"

Dat ik een opleiding Dru Yoga ( 2005) en een opleiding Dru Meditatie (2009) heb genoten en al jaren met grote vreugde hier les in zou gaan geven, had ik vroeger nooit gedacht! Dru Sound ( 2013) is inmiddels ook rond. Dru Zwangerschaps Yoga kwam erbij sinds 2015, Stoelyoga van Paula Jap in 2018 en in 2019 Laughter Yoga. Van Shantimayi kreeg in een inwijding op 19 juli 2019 in de Gayatri mantra. Al een poosje volg ik het Soefipad en volgde ik o.a sufi trainingen bij Pir Zia en ben ingewijd in de Inayati orde, op een voor mij zeer speciale locatie: Tell El Amarna in Egypte op een door mijzelf georganiseerde reis. Ik volg ook trainingen van Daviji en Qi Gong van Lee Holden.

 "Healing is het je her-inneren van de heelheid/eenheid die je al bent" 

Mijn "officiele"healings werk begon met Healing Touch ( 1997) merkabah training ( 1998) een complete Reiki opleiding in 2001, Universal White Time Healing 1 & 2 in 2002 bij mij in de praktijk, daarna volgde E.F.T cursus, metamorfosemassage( 2008) van de grondlegger zelf, T.O.M healing ( 2014 ?) en op dit moment verdiep ik mij in Quantum Healing Hypnose Therapy oftewel QHHT.

"Onderweg zijn is het fijnste wat er is, want de reis ernaar toe is belangrijk, niet het einddoel"

Ik ga daar, waar ik geroepen wordt....om op te laden, informatie te her-inneren of lichtwerk te doen o.a Frankrijk: het Katharen gebied en diverse heilige plekken gelinkt aan de moedergodin, Zuid-west Engeland ( graancirkels, heilige steencirkels en stranden, King Arthur legende, Avalon, Jozef) , Bosnië & Kroatië ( piramides en watervallen) Hawaï; in het voetspoor van Pele, de dolfijnen en walvissen, de Azoren (vulkaan en de oceaan, dolfijnen en walvissen op Pico, Horta en San Miguel) Mount Shasta ( St. Germain, de connectie met andere planeten en sterrenstelsels) & de Redwoods in California, Malta met de godinnentempels en meermalen Egypte: de tempels en piramides, de witte en zwarte woestijn en Nijl, Israél, in de voetsporen van Jezus en Maria Magdalena, Gran Canaria, de heilige connectie met Moeder Aarde via de grotten, de bergen, watervallen, de overwedigende natuur en de zee. De Perineëen, Alpen en andere bergen en meren, alsook in ons eigen land; heilige plekken in de natuur. Sinds 2020 gebeurd het reizen voornamelijk innerlijk en daarheen waar ik geroepen wordt in mijn BewustZijn.

 Zo kom ik nog dagelijks thuis in mijzelf en vind ik nog dagelijks de vrede en vreugde die in mij woont, en mij verbindt met alles om me heen, heel dichtbij, namelijk: in mijn eigen hart!

Dat maakt me zo dankbaar, dat ik dit graag deel met jou! 

Vindt ook de vrede en inspiratie die er altijd is en kom thuis in jezelf, where ever you are!

Gizeh,woestijn bij de drie piramides
In de buurt bij de bosnische piramides
panter meadow op Mount Shasta
Mnajdra tempel op Malta
slapen en yoga en de witte woestijn, Egypte