Anch Healing

Gemaakt door Maria Porskamp

Anch Healing

 

Toen ik in 2000 voor het eerst in Egypte was, kwam er een kinderdroom uit.

Op dat moment was ik vastgelopen in mijn leven en aan therapie toe, vond ik zelf. Maar had ook het idee dat het anders moest kunnen. Toen ik nog geen dag later een flyer zag met de tekst  " transformatie reis naar Egypte" , herinnerde ik me weer de enorme passie die ik als kind al had voor dit intrigerende land. Ik had archeoloog in Egypte willen worden! Dat was ook zo! 

En zoals bij alles wat echt bij je past, ging het regelen van deze reis zeer voorspoedig. En dat terwijl ik op dat moment geen geld had en alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen was! Het was kennelijk de bedoeling. 

We reisden 3 weken lang, langs de oude inwijdingsweg van priesteressen in de oude tijd, en in elke tempel of krachtplek, werd er meer oude kennis in mijn bewustzijn Wakker.

Zo kreeg ik in de zaal met mummies in het Egyptisch museum, de Anch healing aangerijkt. er klonk een stem in mijn hoofd , " This combines the Ka and the Ba" en mijn handen werden geleid in een bepaald patroon. Uit de reacties van mensen op wie ik het ging toepassen bleek, dat deze healingvorm je weer in contact brengt met je hart. En zelfs met de essentie die daarin ligt verscholen. Tegelijkertijd brengt het al je lichamen of kosha's in balans.

Wat is de Anch? Spreek uit als Angh

De Anch is het instrument waar Isis mee werkt; de sleutel van levensenergie. In ons westen vaak verbasterd tot Ankh. 

 

Met andere woorden: deze healing helpt je her-inneren wie eigenlijk bent. En geeft balans, stevigheid en vrede op alle niveau's. Maak een afspraak voor €35,00. wil je een maandelijkse " onderhoudsbeurt" dan kun je een seizoensknipkaart kopen voor €90,00. Dit geeft jou de mogelijkheid je 3 X uit te balanceren en weer helemaal in je kracht te komen En op je doel gericht te blijven.