Sirius Healing

Hier zie je de heilige koe/Isis -valk/Horus- Farao/ Orion -Sothes-Maat op het plafond van de tempel Dendera

Sirius Healing

Sirius 

Sirius is een sterrenstelsel dat grenst aan ons zonnestelsel en bevat maar liefst 3 om elkaar heen cirkelende "zonnen" Sirius A, B en C.

Enkel Sirius A, de helderste ster in onze nachtelijke hemel en in het sterrenbeeld Grote Hond, het refereert naar de "hondsdagen" begin juli /m half augustus,  zo helder als minstens 20 zonnen, zien we zo met het blote oog, als je de "riem"van Orion naar beneden volgt. 

Sirius B, Hier kwamen de lemurianen vandaan, in sprookjes wel zeemeerminnen genoemd en is volgens mijn gevoel de verblijfplaats van het bewustzijn van de walvissen en dolfijnen. Als zij hier "slapen"ontwaken zj daar en in hun waak bewustzijn, nemen zij de energie van hun thuis planeet mee om hier voor ons te aarden.

Sirius C, is heel klein, en enkel dmv magnetische golven, is aan te nemen dat zij er is. Ze wordt Annu genoemd. ( Annunaki...)

 

Sirius in vroegere beschavingen:

Israël: De ster Sirius is dezelfde als de ster die werd gevolgt door de drie wijzen ( de drie heldere sterren in de gordel van Orion) ten tijde van de geboorte van Jezus.

Egypte: Als Sirius, begin Juli, weer boven de horizon kwam, is dat ook het moment, dat de Nijl buiten haar oevers treed en het land bevloeid en vruchtbaar maakt. Een bijzonder moment dat als nieuwjaar gevierd werd met een groots feest in de Tempel.

Sirius, wordt als Godin Isis vereerd. Zij die leven geeft, de grote Goddelijke moeder. In de formatie Orion, word Osiris, de eerste koning van Egypte gezien, zoon van Geb- de aarde en Noet-de Hemel Godin. In hun huwelijk werd Horus geboren, de heilige zoon, gezien als een zonneschijf met vleugels ( een Siriaan in een ufo misschien?) ook wel afgebeeld als een valk. Horus wordt gevoed door Isis, net als Moeder maria het kindje jezus voed....
In Horus word wel de levende farao gezien, en in Osiris de dode Farao. Aan de Farao werden heilige oftewel goddelijke kwaliteiten toegedicht, netzoals Jezus, die zichzelf als zoon van God betitteld en aan wie ook bijzondere kwaliteiten worden toegedicht.

Sirius Nu: 

Nu word Sirius wel gezien als de Zon achter de Zon. Wij komen steeds meer binnen de invloedsfeer van het Siriusstelsel, Dat licht van haar voed onze zon en de zonnevlammen nemen toe. Derhalve neemt de licht energie toe in ons zonnestelsel. Als je weet, dat licht informatie is, neemt de informatie en daardoor ook het bewustzijn toe op aarde. Omdat donker, niet kan bestaan in dit licht, zullen ook alle "donkere" oftewel onbewuste kanten in ons en op aarde oplichten, aan het licht komen, ten einde erin op te lossen. Wat we nu dus ervaren in onszelf en terug zien in de media.

Zo zullen we ook eindelijk weer in contact komen, eerst in ons bewustzijn en energie, met de wezens van Sirius, de Sirianen, onze sterrenbroeders en zusters, die hier ooit twee grote beschavingen stichtten: Lemurié en Atlantis.
Zij kunnen ons bijstaan in deze tijden van grote transformatie, omdat zij al zijn, waar wij naar toe gaan, of terug keren....o.a v
ia de Siriushealing helpen zij om heldere lichtenergie door te sluizen naar de aarde, maar omdat op aarde de vrije wil is gegeven, bij wijze van experiment, wat in de bijbel als de zondeval wordt beschreven, zullen wij daar een beroep op moeten doen om het te ontvangen. 

Zullen wij ontdekken in deze tijd, dezelfde kwaliteiten te hebben als Jezus en Horus.....? Oftewel, gaan wij weer een beroep doen op onze oorspronkelijke krachten en mogelijkheden? Daarvoor is het o.a nodig ons karma ten tijde van Lemuria en Atlantis te zuiveren en ons weer toe te eigenen het begrip dat wij oneindig krachtig zijn! 

In 2015 ben ik ingewijd in het gebruik van deze energie en mag ik deze door sturen naar jou, gratis en voor niets! Deze energie is zeer krachtig, zuiver en goed te richten. Helpt pijn, verdriet te stillen, karma te zuiveren en helpt onze transformatie te ondersteunen op elk vlak.

Ik kan je ook inwijden in deze energie, mocht je dat willen.

In 2018 mocht ik, met een deelnemer in mijn groep, in de gebogen piramide, ookwel knikpiramide genoemd, samen met de Sirianen weer de verbinding herstellen met Sirius. Er bevind zich nu een lichtkanaal, waar je een beroep op kunt doen.

Mail, app, bel me; als je het nodig hebt, of ertoe aangesproken voelt, dan neem ik je mee in mijn dagelijkse healingsronde.